Asarlık TOKİ İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14:20
Isınma: DOĞAL GAZ İLE ISINMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://asarliktoki.meb.k12.tr

Adres - Yeşilpınar Mh.326 Sk. No 23 Asarlık Toki konutları /Menemen / İzmir

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Asarlık 544 konut ve sosyal donatı projesi kapsamınsa 16 derslikli olarak inşa edilmiştir

Adres - Yeşilpınar Mh.326 Sk. No 23 Asarlık Toki konutları /Menemen / İzmir

Ulaşım Her 20 Dakikada bir 698 nolu Ulukent-ASARLIK TOKİ Arası otobüsü vardır.Ayrıca her 20 dk bir Menemen İzban Aktarma ile Asarlık Toki Arası 658 Nolu ESHOT otobüsleri çalışmaktadır. Önümüzdeki yıl geçecek olan otobandan Toki ´ye bağlantı yolu yapılması ulaşım daha da kolaylaşacaktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmire 35 Km. Menemen ilçesine ise 4 Km. uzaklıktadır.